anitas_naturterapi


REIKIKURSER

KURS I REIKI 1

kurs_reiki_healing
Ditt energisystem öppnas och ställs in för Reikienergin. Du lär Dig att ge behandling till en annan person, till Dig själv och till djur osv. Scanning är en metod som Du lär Dig där man söker obalanser och healar dem i auran. Vi går igenom människans energisystem, Reikins historia m.m. Kursen är på ca 10 timmar och Du får bok, kompendium och diplom.


KURS I REIKI 2

Ditt energisystem ställs in för att förmedla starkare Reikienergi och Du får tillgång till tre mycket användbara symboler. Du får lära Dig en mängd nya tekniker, bl.a hur Du skickar Reiki på olika sätt, förstärker behandling, renar rum, jobbar speciellt med mentala och känslomässiga problem etc. Kursen är på ca 8 timmar och Du får kompendium och diplom.


REIKIMASTERKURS

Du blir initierad till Mastersymbolen och Ditt energisystem ställs in för denna kraftfulla energi. Du lär Dig att initiera i Reiki steg 1, i Reiki steg 2 och i Masternivån. Vi gör kraftfulla meditationer, ger behandlingar, Du får lära Dig en del nya tekniker och öva, öva, öva. Kursen är på ca 12 timmar och Du får kompendium och diplom.

För ytterligare information om kurserna, ring eller maila mig för prospekt. Jag har har lågt antal elever per kurs och kurserna hålls i Kinna där billigt vandrarhemsboende finns inom bekvämt gångavstånd från lokalen. Tåg och buss finns också helt nära.

Nästa kursdatum finns under rubriken Aktuellt just nu i menyn till vänster.