livscoaching


KLIENTERS UPPLEVELSER

"En liten solskenshistoria från oss: Vår katt har haft svår eksem på rygg och mage samt ont i höfter och ryggslut sedan vi tog henne från Djurens vänner för 5 år sedan. Efter otaliga besök hos veterinärer med diverse krämer och salvor som gav 0 resultat är hon nu helt frisk, och det har vi Anita att tacka för.
Den första distanshealingen som gjordes påverkades hon mest av. Man kunde se hur hon ryckte i kroppen, tuggade fradga och hade halvstängda ögon, hon var inte kontaktbar. När behandlingen var färdig, kvicknade hon snabbt till, sträckte på sig och var som vanligt igen. Därefter försvann eksemet lite för varje dag och efter ytterligare 2 behandlingar är det för första gången på 5 år helt borta. Vi märker att hon är gladare, piggare och mer rörlig. Pälsen har kommit tillbaks och blivit kraftig och blank.
Vi är så tacksamma, tack Anita!

Marita Knutsson


"För fyra år sedan förlorade jag mitt högra öga på grund av glaukom, Grön Starr. Det innebar att trycket, i mitt fall, steg okontrollerbart i ögat, trots superdyra trycksänkande ögondroppar.
Denna sjukdom, som är obotlig, har ännu inte läkarvetenskapen kunnat råda bot på.
En tid efter att det sjuka ögat opererats bort, började trycket stiga även i det friska ögat och då tog jag kontakt med Anita, som rådde mig att prova HEALING. Efter att hon behandlat mig tre gånger fysiskt och två gånger per telefon, försvann det förhöjda trycket och har sedan dess inte kommit tillbaka!!!
Jag vill verkligen rekommendera Anita och hennes magiska händer - utan dom hade jag med största säkerhet varit totalt blind idag!"

Lasse Eriksson


"Min hund, en Golden Retriever, fick återkommande problem med s.k. blodöra. Jag kontaktade Anita, som behandlade hunden med healing och efter två veckor försvann tikens problem och har sedan dess inte återkommit. Nu har fyra år gått!!! Tack Anita!"

Victoria och Sussie


"Jag har provat den nya healingformen Reconnective healing hos dig vid 3 tillfällen, både direkt och på distans.
Reconnective Healing känns mycket starkare än många andra healingformer som jag tidigare har provat.
Distanshealingen var mycket starkare än när jag fick den direkt, men det ena utesluter inte det andra utan det var en bra kombination av de båda.
Min whiplashskada har blivit bättre och jag känner mig lugnare inombords, harmonisk och har mer energi nu än tidigare. Jag ser helt enkelt klarare på min tillvaro och många gamla minnen/situationer håller nu på att läkas."


"Myrkrypningarna i mina ben som jag haft i minst 10 år försvann helt efter 2 healingar."


"Vår tax som tidigare haft svårt att komma överens med en av våra andra hundar kan efter endast två reconnective healing behandlingar vara tillsammans med den andra hunden. De sover till och med tillsammans. Underbart att se!"


"Min ena katts kräkningar upphörde omedelbart efter tre reconnective healingar. Vi har en ny katt och jag tror att det har stressat honom. Jag är så tacksam och lycklig över det gått över."


"Min katts slickdermatit försvann då han fått reconnective healing. Han hade slickat bort allt hår på ett stort område på magen. Nu växer håret ut där igen."


"Min älskade Goldentik på snart 11 år hade varit ute i skogen. När hon kom hem så hade hon så ont i armbågarna så hon inte kunde lägga sig ner utan smärtan... Hon fick ha på sig sitt Back On Track- täcke i 1 dygn samt smärtstillande, men det blev inte bättre... Vi funderade på att åka in med henne så hon fick somna in... Efter ett inlägg på Facebook så erbjöd sig Anita att heela henne. Sagt och gjort, Jag kunde känna spänningen mycket tydligt i rummet och hon sov djupt. Dagen efter var hon sitt gamla jag igen! Dessutom försvann en lätt hälta i vänster framben som hon har haft i 5-6 år men veterinärerna har inte hittat några fel. Helt otroligt!
Tack Anita! Tack vare dig så får jag chansen att få ha kvar Sussie ett tag till!"

Victoria & Sussie