anitas_naturterapi


WEBSHOP

Beställ produkterna nedan genom att kontakta mig:

Telefon: 0320-109 88, 0763-948061
E-post: info@anitasnaturterapi.se

När du har gjort din beställning så invänta bekräftelsemail fråm mig där du får fraktsumman. Betala i förskott sedan till bg. 5945-1328, Anitas Naturterapi.


Anita_Bengtsson Hot & Cold kräm. 118 ml, 230:- inkl moms.
Ett enormt bra liniment som jag själv använt i mitt arbete under många år. Fungerar verkligen snabbt och effektivt. Viktigt att massera in det ordentligt.

Hemligheten bakom Hot & Cold är den Aloe Vera Juice som utgör basen för krämen. Den är varsamt framtagen och alla naturliga ämnen, enzymer och aminosyror finns kvar. Aloe Vera är en utomordentlig "bärare" av ämnen som lätt tränger in i huden. Hot & Cold används i huvudsak av professionella massörer men lämpar sig utmärkt även för egenvård. Krämen är lätt att smörja in, behaglig i sin konsistens och lukten av liniment klingar snabbt av. Den innehåller inga mineraloljor utan är en naturlig produkt som kan användas riskfritt vid all slags massage.

Användningsområde: massage av muskelgrupper och muskelfästen, fötter, belastningsskador, före och efter kroppsansträngning, sportaktiviteter

Varudeklaration:
Aloe Barbadensis (ekologisk), Stearic Acid (veg), Glyceryl Stearate, (veg), Simmondsia Chinensis (jojobaolja), Ricinus Communis (ricinolja), Mentha Piperita (mentol), Gautheria Procumbens (vintergröna/metylsalicylat), Propylene Glycol, Cetyl Alcohol (veg), Triethanolomine (inga rester av nitrosamine), Tocopheryl Acetate (vit E), Retinyl Palmitate (vit A), Cinnamomum Zeylanicum (kanelolja), Methylparaben, Propylparaben

cancer, hudcancer, Mistelgården, laetrile, B17, mungbönor, mungbönsgroddar, mungbönsvälling, paradisvälling, Josef Östlund, Nitrolicider, råkost, Annette Kozica Kan rätt kost bota cancer och andra sjukdomar?
Av Josef Östlund. Häftad, 109 sidor, 200:-

Tillfälligt slut
Unik samling skrifter som visar att cancer är en bristsjukdom. Genom att lägga om kosten till vegetarisk kost, i huvudsak råkost,återställes balansen och kroppen botar sig själv.

En lång rad fallbeskrivningar visar drastiska tillfrisknanden på kort tid från många svåra sjukdomar. Matsmältningsprocessen och kostens funktion och betydelse beskrivs,liksom hur du uppnår och bibehåller ett starkt immunförsvar genom rätt bakterieflora i tarmarna. Boken innehåller också en receptsamling sammanställd av Kerstin Östlund.Utdrag ur denna bok: Läkarvetenskapen säger att det finns många olika sorters cancer. Dessa får olika latinska namn beroende på vilket organ i kroppen som är angripet.Vi har funnit att alla dessa slag av cancer botas på samma sätt och det går mycket snabbt om de sjuka ej har blivit utsatta för cellgifter innan. Nitrolicider finns i all råkost och särskilt mycket i mungbönsgroddar. I den västra delen av världen,där vi äter minst Nitrolicider, förekommer cancer mest. Bland de folkslag som äter mest Nitrolicider är cancer en okänd sjukdom.

Mina egna erfarenheter av denna kost:

I maj i år 2010 fick jag en liten knuta på ena kinden som inte försvann. Så småningom när jag haft den ett par veckor så gick jag till en hudläkarmottagning där de tog en biopsi på den som skickades på analys.Efter ett par veckor fick jag svaret-skivepitelcancer. Det är en slags hudcancer som kan sprida sig ibland. Det var ju naturligtvis ett jobbigt besked att få. Läkaren sa att den måste opereras bort ganska snart. Jag fick tid ca 14 dagar efter cancerbeskedet för operation. Som tur var hade jag Josef Östlunds bok i min ägo och satte genast igång med mungbönsgroddning. Jag drack mungbönsvällingen i 12 dagar före operationen och åt också väldigt mycket råkost, gjorde tarmsköljningar mm. Knutan avlägsnades och sedan åkte jag på en veckas hälsohemsvistelse till Mistelgården som är det hälsohem som Josef Östlund startade. Annette Kozica heter en mycket engagerad och duktig kvinna som driver det nu. Det var enormt nyttigt och jag fick med mig ovärderliga kunskaper om hälsan. Då jag hade kommit hem därifrån fick jag svaret på undersökningen av knutan de opererat bort från min kind. Det fanns ingen cancer i den utan det var bara en godartad hudförändring!!! Gissa om jag blev överlycklig? Detta åstadkomms genom att tillföra laetrile som finns i mungbönsgroddar och förändringen gick ju oerhört snabbt. Jag hann ju bara hålla på i 12 dagar före operationen.