anitas_naturterapi


WEBSHOP

Beställ produkterna nedan genom att fylla i mitt kontaktformulär >> >>

När du har skickat din beställning så invänta bekräftelsemail fråm mig där du får fraktsumman. Betala i förskott sedan till bg. 5945-1328, Anitas Naturterapi.


Anita_Bengtsson Hot & Cold kräm. 118 ml, 230:- inkl moms.
Ett enormt bra liniment som jag själv använt i mitt arbete under många år. Fungerar verkligen snabbt och effektivt. Viktigt att massera in det ordentligt.

Hemligheten bakom Hot & Cold är den Aloe Vera Juice som utgör basen för krämen. Den är varsamt framtagen och alla naturliga ämnen, enzymer och aminosyror finns kvar. Aloe Vera är en utomordentlig "bärare" av ämnen som lätt tränger in i huden. Hot & Cold används i huvudsak av professionella massörer men lämpar sig utmärkt även för egenvård. Krämen är lätt att smörja in, behaglig i sin konsistens och lukten av liniment klingar snabbt av. Den innehåller inga mineraloljor utan är en naturlig produkt som kan användas riskfritt vid all slags massage.

Användningsområde: massage av muskelgrupper och muskelfästen, fötter, belastningsskador, före och efter kroppsansträngning, sportaktiviteter

Varudeklaration:
Aloe Barbadensis (ekologisk), Stearic Acid (veg), Glyceryl Stearate, (veg), Simmondsia Chinensis (jojobaolja), Ricinus Communis (ricinolja), Mentha Piperita (mentol), Gautheria Procumbens (vintergröna/metylsalicylat), Propylene Glycol, Cetyl Alcohol (veg), Triethanolomine (inga rester av nitrosamine), Tocopheryl Acetate (vit E), Retinyl Palmitate (vit A), Cinnamomum Zeylanicum (kanelolja), Methylparaben, Propylparaben

Genacol, collagen, värk, smärta, rörelseproblem, stelhet, ledvärk, hudrynkor, ledbrosk, ledbroskproduktion, sömn, artrit, ledinflammation, artros, seninflammation, axelledsinflammation

Genacol. 390:-, 90 kapslar.
Genacol är 100% collagen i pulverform som är framställd genom en unik process. Det har genom personliga berättelser blivit dokumenterat att det åstadkommer otroliga resultat i kroppen när det används regelbundet.Ingen annan produkt på marknaden innehåller samma höga koncentration av collagen.

Klicka på dokumentet till vänster för mer information.

Collagen är en naturlig del av uppbyggnaden av våra senor, ligament, leder, muskler, hår, hud och andra viktiga organ. När vårt grundläggande förråd av collagen minskar påverkas kroppen.

Vanliga symptom på detta är svaghet, trötthet, värk, smärta och en över lag sämre prestationsförmåga med stigande ålder. Förutom collagenets många strukturella uppgifter tjänar det som den huvudsakliga katalysatorn för tillväxt och reparation av så gott som alla kroppens vävnader.Många olika åldersrelaterade sjukdomar beror på kroppens brist på detta viktiga protein, vilket i sin tur leder till rubbningar i det existerande collagenet.

Många faktorer kan skada och minska kroppens collagenproduktion såsom att röka, regelbundet dricka alkohol och kaffe, intensiv stress och överdriven fysisk träning. Även infektioner,föroreningar, extrema klimatförhållanden,mediciner och droger utarmar vår organism.

Kroppen tillverkar sitt eget collagen dagligen men eftersom produktionen minskar med åren,blir det tillgängliga förrådet av collagen otillräckligt.Gradvis sker en försämring av olika kroppsdelar. De första tecknen är hudrynkor och början till oförklarlig ledvärk. Rynkorna och ledvärken är bara en del av försämringen.Eftersom hälsan börjar inuti kroppen är hemligheten till ett ungdomligt och hälsosamt yttre,att hindra att förrådet av collagen blir otillräckligt.

Ledbrosk är ett ganska fast gummiliknande ämne som täcker de yttre ändarna av benen i normala leder.Broskets primära funktion är att minska friktionen i lederna.Eftersom ledbrosk ändrar form när det trycks ihop,fungerar det som stötdämpare för benen i skelettet.

Collagen ger brosket dess styrka och är broskets främsta komponent med sina hela 67% av dess totala innehåll.När kroppens collagenproduktion minskar med stigande ålder,minskar också ledbroskproduktionen och kroppens andra delar som innehåller brosk.

Omvandlingen av collagen till upptagningsbara ämnen sker under sömnen.MÅNGA PERSONER SOM TAGIT GENACOL HAR DOKUMENTERAT ATT DE FÅTT BÄTTRE SÖMN.

Artrit är en generell term som betyder inflammation i lederna. Den mest förekommande formen av ledvärk är artros. Forskning har visat att när människor lider av artrit/artros så har en speciell försämring av collagenet i ledbrosket skett.

Många personer med fibromyalgi har rapporterat markant minskad smärtnivå vid intag av Genacol.Likaså personer med axelleds och seninflammation.

När produktionen av collagen minskar bibehåller huden mindre vatten, blir tunnare och visar tecken på rynkor. Ett tillskott av collagen hjälper till att återuppbygga hudens vävnad och därigenom sakta ner åldersprocessen.
Anita_Bengtsson Reiki - Den helande beröringen av William Lee Rand
216 sidor,limbunden (häftad), 237:-
Första och andra gradens manual med japanska healingtekniker & Hayashis healingguide Fjärde utökade upplagan av Reiki – The Healing Touch, 1998

Lika populär ännu - både bland nybörjare och erfarna.

Boken är ett måste för alla som vill ha den senaste informationen om Reiki. Dess Reikihistorik med referenser innehåller den mest detaljerade och verifierbara informationen som för närvarande finns tillgänglig. Väldigt många Reikimasters använder denna som sin kursbok. Författaren är en mycket erfaren Reikimaster som i över 20 år arbetat med att sprida och utveckla Reikin.

Ur innehållet:
- Utförlig förklaring av Reikins innebörd
- Rekibehandling från grunden
- Usuis ursprungliga japanska healingteknik
- Hur Reiki kan användas till att hela vanor,stärka mål mm.
- Hayashis guide för behandling av sjukdomar

cancer, hudcancer, Mistelgården, laetrile, B17, mungbönor, mungbönsgroddar, mungbönsvälling, paradisvälling, Josef Östlund, Nitrolicider, råkost, Annette Kozica Kan rätt kost bota cancer och andra sjukdomar?
Av Josef Östlund. Häftad, 109 sidor, 200:-

Unik samling skrifter som visar att cancer är en bristsjukdom. Genom att lägga om kosten till vegetarisk kost, i huvudsak råkost,återställes balansen och kroppen botar sig själv.

En lång rad fallbeskrivningar visar drastiska tillfrisknanden på kort tid från många svåra sjukdomar. Matsmältningsprocessen och kostens funktion och betydelse beskrivs,liksom hur du uppnår och bibehåller ett starkt immunförsvar genom rätt bakterieflora i tarmarna. Boken innehåller också en receptsamling sammanställd av Kerstin Östlund.Utdrag ur denna bok: Läkarvetenskapen säger att det finns många olika sorters cancer. Dessa får olika latinska namn beroende på vilket organ i kroppen som är angripet.Vi har funnit att alla dessa slag av cancer botas på samma sätt och det går mycket snabbt om de sjuka ej har blivit utsatta för cellgifter innan. Nitrolicider finns i all råkost och särskilt mycket i mungbönsgroddar. I den västra delen av världen,där vi äter minst Nitrolicider, förekommer cancer mest. Bland de folkslag som äter mest Nitrolicider är cancer en okänd sjukdom.

Mina egna erfarenheter av denna kost:

I maj i år 2010 fick jag en liten knuta på ena kinden som inte försvann. Så småningom när jag haft den ett par veckor så gick jag till en hudläkarmottagning där de tog en biopsi på den som skickades på analys.Efter ett par veckor fick jag svaret-skivepitelcancer. Det är en slags hudcancer som kan sprida sig ibland. Det var ju naturligtvis ett jobbigt besked att få. Läkaren sa att den måste opereras bort ganska snart. Jag fick tid ca 14 dagar efter cancerbeskedet för operation. Som tur var hade jag Josef Östlunds bok i min ägo och satte genast igång med mungbönsgroddning. Jag drack mungbönsvällingen i 12 dagar före operationen och åt också väldigt mycket råkost, gjorde tarmsköljningar mm. Knutan avlägsnades och sedan åkte jag på en veckas hälsohemsvistelse till Mistelgården som är det hälsohem som Josef Östlund startade. Annette Kozica heter en mycket engagerad och duktig kvinna som driver det nu. Det var enormt nyttigt och jag fick med mig ovärderliga kunskaper om hälsan. Då jag hade kommit hem därifrån fick jag svaret på undersökningen av knutan de opererat bort från min kind. Det fanns ingen cancer i den utan det var bara en godartad hudförändring!!! Gissa om jag blev överlycklig? Detta åstadkomms genom att tillföra laetrile som finns i mungbönsgroddar och förändringen gick ju oerhört snabbt. Jag hann ju bara hålla på i 12 dagar före operationen.